SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potvrde o statusu školovanja - ispis iz e-dnevnika učenika i roditelja

. Objavljeno u Obavijesti

U e-Dnevniku za učenike i roditelje omogućen je ispis potvrda o statusu školovanja za učenike osnovnih i srednjih škola.

Učenici i roditelji sada mogu kroz e-Dnevnik ispisati potvrdu u svrhu dokazivanja da je učenik u aktualnoj školskoj godini upisan u program i razred, odnosno da ima status redovitog učenika.
Potvrde o školovanju učenika se mogu koristiti za različite svrhe kao što su ostvarivanje prava na učenički prijevoz, dječji doplatak, stipendiranje i druge. Generirana potvrda je u PDF formatu, sadrži elektronički pečat i nakon što je učenik ili roditelj preuzmu na računalo ili mobilni uređaj mogu je slati elektroničkom poštom ili ispisati, ovisno o potrebama.

Ispis potvrda omogućen je u e-Dnevniku za učenike i roditelje koji je dostupan na poveznici https://ocjene.skole.hr, a moguće ih je generirati i u CARNET-ovoj mobilnoj aplikaciji za e-Dnevnik koja je dostupna na Google Play Storeu i na App Storeu.

Upute za rad u kojima je prikazan ispis potvrda dostupne su na poveznici OVDJE.

Dalmatinski festival matematike 2024.

. Objavljeno u Obavijesti

Otvorene su prijave za ekipno natjecanje Dalmatinski festival matematike 2024. koji će se održati 10. svibnja 2024. na Sveučilišnom odjelu za stručne studije, Kopilica 5, Split (ex Veleučilište)!

Natjecanje se odvija u četiri kategorije: N (učenici 3. i 4. razreda OŠ), Z (učenici 5. i 6. razreda OŠ), Q (učenici 7. i 8. razreda OŠ) i R (učenici srednjih škola: gimnazije, tehničke, strukovne, umjetničke ...).

Prijave će biti otvorene do 26. travnja 2024. na poveznici OVDJE

Sve informacije o natjecanju možete pratiti OVDJE

Obilježavanje Međunarodnog dana matematike i Dana broja π

. Objavljeno u Obavijesti

14.3.2024. godine je Međunarodni dan matematike te Dan broja π.

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Kralja Zvonimira Knin i Srednjom školom Lovre Montija Knin priprema prigodnu proslavu toga zanimljivog i važnog datuma.

Naime u Gradskoj knjižnici Knin, 14.3.2024., od 10:00 h. do 13:00 h, održat će se predavanja, zanimljive radionice, degustacija π slastica, predstavljanje π frizura te još puno zanimljivosti vezanih uz povijest i postojanje broja π.

Dođite i zajedno sa nama proslavite međunarodni dan broja π.

NAJAVA: Gala koncert i virtualna izložba povodom 100. obljetnice rođenja Marie Callas

. Objavljeno u Obavijesti

Glazbena škola Ivana Lukačića Šibenik pripremila je svečani koncert povodom 100. obljetnice rođenja svjetski poznate sopranistice Marije Callas koja je promijenila pogled na operu i nadahnula generacije pjevača. Virtualnu izložbu o životu i stvaralaštvu Marie Callas pripremila je učenica naše škole Antonija Lilić pod mentorstvom nastavnice dr.sc. Ljiljane Zmijanović.

Koncert će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik.

Ulaz je slobodan, ali je potrebno preuzeti karte na ulazu (pred sam koncert).

Obavijest o jesenskom odmoru za učenike

. Objavljeno u Obavijesti

Jesenski odmor za učenike počinje 30. listopada i traje do 1. studenoga 2023. godine, s tim da nastava počinje 2. studenoga 2023. godine.

Svim učenicima ugodne jesenske praznike i blagdane želi Uprava škole.

PROGRAMI