SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahtjevi za izdavanje duplikata/prijepisa svjedodžbi

. Objavljeno u Duplikati svjedodžbi

Zahtjevi za izdavanje duplikata/prijepisa svjedodžbi predaju se, a prijepisi se preuzimaju, kod administratora radnim danom od 09:00 do 13:00 sati. Zahtjev (za bivše učenike Škole) možete preuzeti u nastavku.

Duplikat svjedodžbe izdaje se na obrascu koji je isti kao i obrazac originalne svjedodžbe, a ako škola više ne posjeduje originalni obrazac izdaje prijepis ocjena na praznom papiru s podacima iz matične knjige učenika, ovjeren od strane ravnatelja.

Duplikat se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva (obrazac dostupan na web stranici https://www.ss-ivana-mestrovica-drnis.hr/. i nakon podnesenog dokaza o uplati.

Duplikate svjedodžbi i/ili potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Za dodatne informacije obratite se administratoru na broj telefona 022/886-114 lokal 104 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE DUPLIKATA - PRIJEPISA SVJEDODŽBE 32 KB
2. PRIMJER UPLATNICE 250 KB

PROGRAMI