SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako kontaktirati psihologinju?

Napisao/la Administrator . Objavljeno u Kutak psihologa

Naša škola u ovom trenutku ima oko 200 učenika od kojih svaki ima svoja jedinstvena iskustva, obiteljske prilike, očekivanja i želje. Kao i svim mladim ljudima, i našim učenicima se tijekom školovanja događaju razne promjene od kojih će neke imati velik utjecaj na njihove daljnje živote.

Budući da s promjenama često idu i nedoumice, neodlučnosti, a ponekad i problemi, mladim ljudima je povremeno potrebna podrška ili savjet starijih ljudi iz njihove okoline. Za to se učenici uvijek mogu obratiti svakom svojem nastavniku, stručnim suradnicima ili ravnatelju koji će rado odvojiti vrijeme za razgovor.

Jedna od osoba kojoj se svatko može obratiti i uputiti pitanja, prijedloge i poruke o temama koje su mladim ljudima važne je školska psihologinja koja ima svoj ured na zadnjem katu gornje škole. Ipak, nekima će to biti teško i gotovo nemoguće jer nemaju običaj svoje probleme iznositi u razgovoru s ljudima izvan svojeg bliskog obiteljskog ili prijateljskog kruga. Zbog toga je psihologinja, uz to što je na raspolaganju za razgovore u svom uredu, otvorila e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na koju joj se mogu poslati poruke.

PROGRAMI