SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pisano provjeravanje

. Objavljeno u Vremenici

U nastavnu godinu 2019./2020. kreće se s izmijenjenim pravilnikom o vrednovanju i o pisanom provjeravanju. 5. rujna 2019. godine u Narodnim novinama je objavljen Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnim i srednjim školama. Tim izmjenama došlo je do bitnih promjena od kojih svakako treba izdvojiti ukidanje "Okvirnog vremenika pisanih provjera znanja" i uvođenje Pisanog provjeravanja (čl. 8., stavak 4. "Učitelj/nastavnik obavezan je najaviti pisanu provjeru najmanje mjesec dana prije provjere te termin provjere upisati u Razrednu knjigu".

Interno pročišćenu verziju Pravilnika o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnim i srednjim školama (poznatiju pod nazivom Pravilnik o ocjenjivanju) možete pronaći na našim stranicama OVDJE.

Prezentacija Pravilnika za roditeljske sastanke može se preuzeti OVDJE.

PROGRAMI