SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenice Srednje škole Ivana Meštrovića vratile se sa zimskog kampa "Girls own STEM"

. Objavljeno u Novosti

Učenice Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš prvog, drugog i trećeg razreda smjer ekonomisti vratile se kući nakon edukacije sa zimskog kampa “GIRLS own STEM” koji se održavao u Zagrebu od 29.1 do 1.1.2023., u organizaciji Udruge Bioteka.

Projekt nacionalnog karaktera uključuje edukaciju i osnaživanje 50 djevojaka s ruralnog područja. Ciljevi projekta su podizanje razine uključenosti u STEM područje, povećanje jednakosti, kompetencija i praktičnih znanja i vještina radom na vlastitim STEM projektima.

Naše drage učenice Paula Goreta, Lana Solomun, Anđela Matić, Anatea Čavala, Anđela Matić, Antonia Lilić, Marija Jukić, Petra Mihaljević i Ivana Čulina stečeno znanje s zimskog kampa sigurno će dobro upotrijebiti i primijeniti na aktivnostima STEMI Infobip Škola budućnosti, u koje su uključene s skupinom momaka već treću godinu za redom, koje u našoj školi vodi prof. Martina Jerković.

PROGRAMI