SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naši učenici izradili blagdansku čestitku u sklopu eTwining projekta "Advent/Easter 2022/2023"

. Objavljeno u Novosti

Učenici 3.g razreda smjer ekonomisti izradili su prigodnu blagdansku čestitku u sklopu eTwining projekta "Advent/Easter 2022/2023" u kojem sudjeluju pod mentorstvom prof. Martinom Jerković univ.spec.oec.

Učenici su u filmu pokazali svoju školu, posjetili institucije Grada Drniša s kojima surađuju i iz razgovora s odgovornim osobama saznali bitne informacije, prirodne i kulturne vrijednosti Drniša i okolice.

Prilikom izrade filma korištene su različite vještine i znanja koje su se dodatno izgradile kod učenika što je i sami cilj izrade svih promotivnih materijala. Razvijanje vještina javnog govora, komunikacijsko prezentacijskih vještina, rad na terenu, vještine uporabe IKT alata, organizacijske vještine, suradnja i povećanje motivacije za budući rad u struci.

Snimka je rad učenika i veliko hvala svim sudionicima koji su pripomogli u samom stvaranju filma. Posebno hvala učenici Lani Solomun na tehničkoj obradi snimke.

PROGRAMI