SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenici naše škole sudjelovali na UPSHIFT radionici

. Objavljeno u Novosti

UNICEF i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) pozvali su učenike Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije da se uključe u program UPSHIFT. To je trodnevna, besplatna i neprofitna radionica za mlade, koja objedinjuje poduzetnički i timski duh, inovativnost te praktična znanja.

Odabrano je deset najboljih koji su imali priliku učiti i družiti se zajedno od 12. do 14. studenog 2022. u hotelu Pinija u Zadru.

Među deset najboljih bile su i učenice naše škole iz 1.a razreda gimnazije: Ana Marin, Ella Kosec, Tea Pervan, Klara Lovrić i Lara Jerković, pod mentorstvom profesorice Ivane Grabić-Marin. Učenice su uz pomoć design thinking metode, radile na formiranju ideje koja može riješiti njihov problem i u tome su im pomagali mladi educirani mentori.

Tijekom ta tri dana punog učenja i rada, bilo je vremena i za zajedničko druženje i stvaranje novih prijateljstava. Vratile su se sretne, obogaćene još jednim novim iskustvom sa željom za sudjelovanjem u novim, sličnim projektima.

Ivana Grabić-Marin, prof. mentor

 

PROGRAMI