SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drugo izdanje dobrih vijesti u projektu Some Good News

. Objavljeno u Novosti

Učenice Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš objavile su i drugu emisiju dobrih vijesti nastalu u sklopu jednogodišnjeg međunarodnog projekta pod nazivom Some Good News.

Ovo izdanje dobrih vijesti nastalo je uz suradnju s Radio Drniš-om. Naše učenice dogovorile su i ostvarile suradnju s lokalnom radio postajom te su svoje izdanje emisije snimile u njihovom profesionalnom studiju.

U novoj emisiji naglasak je stavljen na humanitarne i ekološke akcije koje su se (konačno) nakon duljeg vremena pandemijske izolacije mogle održavati uz veći broj sudionika.

OVDJE pogledajte kako se organiziralo nekoliko utrka, na koji način je obilježen Dan planeta Zemlje, kako je mladiću omogućena skupa operacija u inozemstvu te gdje su se ljudi rasplesali na našoj obali.

Projekt Some Good News inspiriran je serijom kratkih web emisija glumca Johna Krasinskog koji je u vrijeme pandemije ljudima prezentirao niz pozitivnih vijesti. Zajedno s našim učenicima, u projektu sudjeluju ekipe iz Francuske, Španjolske, Turske i još jedna ekipa iz Hrvatske.

Posebne zahvale djelatnicima Radio Drniš-a za njihovo vrijeme, prostor i profesionalnu pomoć.

Tekst i fotografija: Marijana Mijat, prof.

PROGRAMI