SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pobjeda naše malonogometne ekipe na županijskom natjecanju - otvoren put za državno

. Objavljeno u Novosti

Srednja škola Ivana Meštrovića sudjelovala je ove školske godine, vrlo uspješno, u Županijskom natjecanju u malom nogometu i osvojila prvo mjesto.

Kvalifikacijsko natjecanje počelo je 25. listopada u Kninu u Srednjoj školi Lovre Montija, pri čemu su našu školu predstavljali mladi sportaši iz različitih razreda: Ivan Begonja (4.ekonomske), Josip Burečić (2.elektrotehnike), Luka Bilać (4.ekonomske), Duje Cigić (3.ekonomske), Matej Jukica (4.gimnazije), Ante Malenica (2.ekonomske), Domagoj Mihaljević (3.ekonomske), Duje Vranjković (2.ekonomske) i Roko Vukušić (3.gimnazije).

Njihov voditelj i mentor ekipe, profesor kineziologije Joško Knez, pripremao je učenike tijekom prethodnog razdoblja za ovo natjecanje u kojem učenici vrlo rado i uspješno sudjeluju.

U kvalifikacijama naša je ekipa igrala protiv ekipe Srednje škole Lovre Montija te je pobijedila istu rezultatom 13:1, a zatim protiv ekipe Srednje škole kralja Zvonimira, koju je, također, pobijedila rezultatom 5:0. Ovim uspjehom su se naši učenici plasirali u polufinale ovog županijskog natjecanja.

U polufinalu, koje se održalo 11. studenog u Šibeniku, u Osnovnoj školi "Meterize", naši učenici su pobijedili svoje vršnjake iz Tehničke škole Šibenik rezultatom 4:2 te se time plasirali u finale. U finalu natjecanja učenici naše ekipe Srednje škole Ivana Meštrovića odmjerili su snage s ekipom Industrijske škole Šibenik i pobijedili ih rezultatom 8:1, čime su izborili prvo mjesto mjesto i kvalificirali se na državno natjecanje u školskom malom nogometu, koje je planirano za travanj 2022. u Poreču.

Ponosimo se našim pobjednicima, čestitamo njima i njihovom mentoru prof. Jošku Knezu i želimo im najbolji uspjeh na državnom natjecanju!

Tekst: Robertina Hrstć, mag. bibl.
Fotografija: Joško Knez, prof.

PROGRAMI