SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srednja škola Ivana Meštrovića Škola ambasador europskog parlamenta ugostila EPAS Medu

. Objavljeno u Novosti

U školskoj godini 2020./2021. naša škola se priključila programu Škola ambasador Europskog parlamenta. Cilj programa je podići razinu informiranosti mladih o Europskoj uniji.

Martina Jerković univ.spec.oec. prof.savjetnik pokrenula je postupak apliciranja te uz brojne aktivnosti koji se provođene u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Zagrebu, škola je stekla status Škole ambasadora, a učenici uključeni u provedbu budućih programa postat će mladi ambasadori Europskog parlamenta. Mentoriranje učenika voditi će senior ambasadorice Martina Jerković univ.spec.oec.prof.savjetnik i Marija Mazalin prof.povijesti i likovne umjetnosti.

U sklopu eTwinning projekta Medo ambasador Europskog parlamenta putuje Lijepom Našom autorice Godrije Marijan iz Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk, EPAS medo stigao je u Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš gdje su ga dočekali ambasadori juniori, odnosno maturanti smjera Ekonomist - Magdalena Elez, Wanessa Goreta, Marija Dželalija, Mia Čupić, Kata Barišić, Dora Čupić, Karmen Bešker, Iva Grcić i Toni Baran.

Medo je obišao i upoznao kulturno-povijesnu baštinu Drniša i okolice, a na svom eTwinnigu putovanju nakon 19 stanice i posjeta Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš putuje u Srednju školu Stjepana Ivšića u Orahovici.

EPAS Medo u medijima:

EPAS Medo promotivni film:

PROGRAMI