SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dan sigurnog interneta

. Objavljeno u Novosti

U mjesecu veljači 9.2.2021. u Srednjoj školi Ivana Meštrovića Drniš obilježava se Dan sigurnog interneta kojemu je cilj osvještavanje sigurnog i odgovornog korištenja tehnologije i interneta. Tema ovogodišnjeg Dana sigurnog interneta je "Zajedno za bolji internet".

Povodom obilježavanja Dana sigurnog interneta učenici drugog razreda smjer ekonomist provode niz aktivnosti. Učenici su s svojom profesoricom Martinom Jerković s kojom rade na eTwinnig projektu Friends and tradition Laura Prpa, Petra Vukušić, Danijel Buha, Ivan Baran, Danijel Goreta izradili edukativno-promotivni ppoint a uz ppoint sve objavljuju i na Facebook te Twitter profilu.

Učenice na projektu Poduzetništvo za život Marija Marin, Karla Kranjac, Anđela Paklar, Lana Elez, Katarina Knežević izradile su anketu pod nazivom "Dan sigurnijeg interneta 2021" u Formsu koju od 8.2. do 12.2.2021. ispunjavaju svi učenici Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš OVDJE.

Učenicima je omogućeno sudjelovanje 9.2.2021. u 11.00 sati na ZOOM webinar za djecu i mlade pod nazivom "Gdje si ti u digitalnoj džungli?", i pristupanje ONLINE KVIZU za djecu i mlade o sigurnosti na internetu uz vrijedne nagrade za najbolje. Sve su aktivnosti registrirane u Centru za sigurniji internet a materijali su upućeni i na službenu Europsku internetsku platformu za školsko obrazovanje.

Nastavnici mogu sudjelovati i na videokonferenciji putem ZOOM "Potraga za boljim internetom" koju organizira udruga Suradnici u učenju s CARNET-ovim odjelom za Nacionalni CERT te partnerima.

PROGRAMI