SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sveti Nikola stigao u Drniš

. Objavljeno u Novosti

I ove godine obilježavamo blagdan svetoga Nikole koji je svojim dolaskom u grad iznenadio i razveselio kako djecu, tako i odrasle.

U organizaciji s Dječjim vrtićem Drniš i OŠ Antuna Mihanovića - Petropoljskog Drniš profesor naše škole Dražen Trogrlić i njegove vjerne pomagačice, učenice srednje škole, Antonija, Josipa i Wanessa posjetili su vesele mališane s ciljem da ih obraduju i učine današnji dan nezaboravnim.

Premda dolazak svetog Nikole u grad i nagrađivanje slatkišima onih koji su to zavrijedili svojim dobrim ponašanjem tijekom godine nije ništa neobično, djeca su bila toliko uzbuđena, razigrana i sretna kao da im susret s najdražim svecem nije bio ni na kraj pameti.

Osobito su se obradovali najmlađi vrtićani, kao i učenici posebnog razrednog odjeljenja osnovne škole koje je sveti Nikola nagradio prigodnim poklonima.

Sveti Nikola je ove godine odlučio Krampusa ostaviti kod kuće jer je znao da ide kod dobre dječice koja su pak njega nagradila svojim zaraznim osmijesima i nevinim sjajem u očima.

PROGRAMI