SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održan Božićni sajam vježbeničkih tvrtki

. Objavljeno u Novosti

Na gradskoj površini u gradu Drnišu 29.11.2019. godine u jutarnjim satima prigodnom prodajom božićnih ukrasa održan je i ove godine Božićni sajam vježbeničkih tvrtki Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš.

Da su domišljatost i dobra volja jači od hladnoće pokazale su vrijedne učenice vježbeničkih tvrtki Zagoranka, Komfor, Tempera i Skanija d.o.o.

Iz trećeg razreda smjer ekonomist Magdalena Elez, Marija Dželalija i Karmen Bešker, te četvrtog razreda smjer ekonomist Josipa Matić, Marjeta Bojčić, Matea Čupić, Antonela Pletković, Lucija Šuljak i Karla Popović koje su izradile brojne božićne ukrase uz pomoć profesora Dražena Trogrlića te ih predstavile građanima grada Drniša.

Božićni sajam vježbeničkih tvrtki se održava svake godine, a i ove je ispunio svoju svrhu u svom prvom dijelu realizacije. Naše su se učenice s profesorom Trogrlićem, unatoč štrajku u školama, predstavile Drnišanima i njihovim gostima sa svojim proizvodima i rukotvorinama. Građani i profesori su u velikom broju posjetili prodajno mjesto, te uz prodajni razgovor kupovali izložene proizvode ali i dobrovoljnim prilozima dali potporu učenicima u radu.

Sajam nam se uvijek održava na otvorenom tako da ovisimo o vremenu, ali tko god je mogao, došao je, istaknula je v.d. ravnateljica Martina Jerković.

PROGRAMI