SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obilježen Dan Doma za starije i nemoćne osobe u Oklaju

. Objavljeno u Novosti

Prigodnim programom obilježen je i ove godine Dan Doma za starije i nemoćne osobe u Oklaju. Dom je svoja vrata otvorio korisnicima prije devet godina i od tada svake godine obilježavaju svoj dan, 21. studenoga, koji je ujedno i dan Gospe od Zdravlja.

Svečanost su upriličile i učenice SŠ Ivana Meštrovića Drniš koje su zajedno s ravnateljicom Martinom Jerković i prof. Hrvatskog jezika Danielom Bitunjac posjetile osobe starije životne dobi kojima je uvijek drago kada ih netko obiđe i kada mogu razmijeniti s nekim pokoju riječ.

Sve nazočne pozdravila je ravnateljica Doma Senka Knežević, kao i fra Marko Duran, te su svojim toplim i inspirativnim riječima uveličali samu svečanost.

U glazbenom dijelu programa moglo se čuti Klapu Drniš, učenike OGŠ Krsto Odak te učenice naše škole. Anđelina Baričević (učenica 1. razreda gimnazije), Laura Prpa (učenica 1. razreda ekonomske škole) i Lucija Barišić (učenica 4. razreda gimnazije) pokazale su svoje talente na violini, flauti i gitari. Osim solo nastupa, učenice su pokazale vještine i u trio nastupu odsviravši Odlazak Arsena Dedića te Cesaricu Olivera Dragojevića.

Budući da se prostorijom moglo čuti pjevušenje, sigurno je da su korisnici uživali u poznatim taktovima. Domjenak i hvalevrijedan švedski stol samo su začinili već toplu i pozitivnu atmosferu.

PROGRAMI