SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održan sastanak provedbe projekta "Learning from the Extremes"

. Objavljeno u Novosti

CARNET nacionalni koordinator projekta „Learning from the Extremes“ održao je online sastanak koji spada u dio aktivnost u pogledu tijeka daljnje implementacije projekta u Hrvatskoj. Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš i aktivnosti iz projekta predstavila je naša nastavnica Martina Jerković univ.spec.oec.

Sastanak je bio koncipiran u dva dijela. Prvi dio se odnosio na projektno izvještavanje u predviđenom trajanju 45 minuta u kojem su svi predstavnici škola sudionika projekta prošli kroz timeline projektne aktivnosti u kojima su ukratko predstavili presjek stanja školskih projekata. Kolegice koje su sudjelovale na Summer School aktivnosti u Grčkoj početkom mjeseca srpnja podijelile su svoja stečena iskustva.

U drugom dijelu sastanka svi prisutni sudjelovali su u istraživanju putem online intervjua. Postavljana pitanja bila su vezana za školske projekte i implementaciju LFE projekta u Hrvatskoj.

PROGRAMI