SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održan 3. MŽSV za Dalmaciju - podsektor poslovna administracija

. Objavljeno u Novosti

Održan 3. MŽSV za Dalmaciju - podsektor poslovna administracija. Voditeljica MŽSV-a Martina Jerković univ.spec.oec. zajedno s kolegama predavačima prezentirala je teme vrlo korisne i aktualne za ovaj trenutak.

Naša je kolegica predstavila projekt "Learning from the extremes" radnog naziva "Stemi Route". Projekt koji u sebi sadrži inovacije ključne za kontinuirano unaprjeđivanje obrazovanja, odnosno razvijanje vještina temeljenih na kompetencijama i ishodima učenja a u Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš donio je inovativne tehnologije vezane za robotiku i umjetnu inteligenciju.

Sandra Serdarević iz Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik predstavljanjem projekta "Vibes rad u virtualnom okruženju" analizirala je kompetencije stečene kroz projektne aktivnosti projekta i nabrojala kompetencije potrebne za rad na daljinu u digitalnom okruženju.

Dražen Hoffman iz Gonga-a Hrvatska održao je predavanje na temu "Čemu EU? Prava građanki i građana Unije (i zašto su nam važna)". Tema vrlo aktualna u skladu s sadašnjim trenutkom obilježavanja deset godina članstva Republike Hrvatske kao članice Europske unije.

Ana Dokler urednica portala Medijska pismenost u svom je predavanju govorila o dezinformacijama, o prepoznavanju lažnih informacija, utjecaju korištenja društvenih mreža, zaštiti osobnih podataka, sextingu i sextortingu te ukazala na razumijevanje informacijskog poremećaja kroz različite pojmove.

PROGRAMI