SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt "Some Good News" dobio Europsku oznaku kvalitete

. Objavljeno u Novosti

Projekt "Some Good News" koji su provodile učenice 3.A Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš u školskoj godini 2021./2022. dobio je i drugo priznanje za svoju provedbu i postignute rezultate. Uz prošlogodišnju potvrdu kvalitete koju je dobio od strane Nacionalne službe za podršku eTwinningu, projektu je prošlog tjedna dodijeljena i Europska oznaka kvalitete.

Kroz projekt su naše učenice surađivale s kolegama iz Francuske, Turske i Španjolske, pratile događaje u svojoj bližoj okolini, usavršavale svoje znanje engleskog jezika, učile o digitalnim alatima za izradu multimedijskog sadržaja te snimile dvije kratke video-emisije sastavljene od dobrih vijesti iz naših zemalja. Svi radovi sudionika projekta objavljeni su na internetu i promovirani na stranicama škola-sudionica.

Potvrdu dodjeljuje europska Središnja organizacija za potporu projektima odabranima između svih onih koji su već dobili nacionalnu oznaku kvalitete. Projekt je proveden uz mentorstvo nastavnice psihologije Marijane Mijat.

PROGRAMI