SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Innovation day 2023.

. Objavljeno u Novosti

Učenici Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš iz trećeg razreda Ante Malenica, Danijel Mihaljević, Lana Solomun, drugog razreda Hrvoje Durdov, Franco Kosor i prvog razreda Antonija Lilić s mentoricom Martinom Jerković i ove godine sudjelovali na završnoj konferenciji projekta Škola budućnosti pod nazivom Innovation Day, koja se održala u subotu, 17.06.2023. na lokaciji Infobipovog kampusa Alpha Centauri.

Na događanju su se okupili učitelji i učenici koji su sudjelovali u projektu tijekom sezone 22/23, a nagrađene škole imale su priliku prezentirati svoje radove. Tokom konferencije sudionici su mogli poslušati predavanja vodećih tehnoloških tvrtki te isprobati razne tech gadgete koji nastaju i razvijaju se u Hrvatskoj.

Ovom prigodom zahvaljujemo vanjskom dioniku Gradu Drnišu koji je prepoznao značaj ovog događanja i pomogao u financiranja putovanja a isto tako zahvaljujemo tvrtki Alu-flex pogon Drniš koji su se uključili u crowfunding kampanju “Izgradi Školu budućnosti” s ciljem uvođenja robotike i umjetne inteligencije u škole diljem Hrvatske.

PROGRAMI