SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš dobila oznaku eTwinningove škole za 2023.- 2024. godinu

. Objavljeno u Novosti

Zahvaljujući brojnim nastavnicima i učenicima koji su proteklih godina vrijedno provodili projekte na platformi eTwinning, Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš dobila je titulu eTwinningove škole za razdoblje 2023. – 2024.

Ove je godine je oznaku eTwinninga dobilo 4485 odgojno-obrazovnih ustanova od čega ih je u Hrvatskoj 182. Škole kojima je dodijeljena oznaka eTwinninga aktivne su u primjeni i promicanju eTwinningovih vrijednosti i pedagogije, referentna su točka za lokalnu zajednicu i predstavljaju model za ostale škole. Službeno su prepoznate na europskoj razini kao primjeri za eTwinning te čine mrežu vodećih škola koje pružaju inspiraciju za budući razvoj aktivnosti.

eTwinningove škole ugrađuju vrijednosti eTwinninga u školske politike, prakse i stručno usavršavanje uz potporu školske uprave. eTwinning s pomoću te oznake prepoznaje i pohvaljuje uključenost, angažman i predanost ne samo pojedinačnih eTwinnera, nego cijele škole, u kojoj surađuju timovi učitelja i ravnatelja.

Sve eTwinningove škole dio su posebne eTwinningove grupe za dijeljenje dobrih praksi, suradnju i sudjelovanje na ekskluzivnim mrežnim događajima te imaju visoku vidljivost na europskoj razini.

PROGRAMI