SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Učenici naše škole sudjelovali na 5. Europskom tjednu poduzetništva i na 21. Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki u Zagrebu

. Objavljeno u Novosti

Na 5. Europskom tjednu poduzetništva 02.05. - 05.05.2023. u sklopu kojeg se odvija i 21. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Privatne škole i gimnazije Katarina Zrinski Zagreb sudjeluju ekonomisti Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš pod mentorstvom Martine Jerković univ.spec.oec.

Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki okupio je 47 vježbeničkih tvrtki iz Hrvatske i Europske unije. Tim učenika koji predstavlja Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš su učenici: Ivan Baran, Gabriela Bitunjac, Lana Elez, Katarina Knežević, Danijel Goreta, Mihovil Hrstić, Danijel Buha, Mia Džapo i Duje Cigić.

Sajamsko poslovanje uređeno je prema pravilima organizatora na kojem su učenici nastojali što bolje pokazati svoje vještine i znanja stečena u školi a ujedno i promovirati Grad Drniš i Šibensko-kninsku županiju.

U natjecanju na sajamskom poslovanju VT Oaza d.o.o. osvojila je treće mjesto u kategoriji - vizualni identitet na 21. Medjunarodnom sajmu vjezbenickih tvrtki izmedju 47 sudionika sajma.

PROGRAMI