SŠ IVANA MEŠTROVIĆA - Poljana 1, 22320 Drniš, tel: (022) 886 114, fax: (022) 886 933, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rezultati natječaja za sudjelovanje u Erasmus+ projektu Youth Exchange - "Youth for volunteering"

. Objavljeno u Erasmus+ projekt Youth for volunteering

Dragi učenici,

najprije vam se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i prijavi na natječaj za sudjelovanje u Erasmus + projektu Youth Exchange - "Youth for volunteering" te vam ovim putem ujedno objavljujemo rezultate provedenog natječaja. Ukupno se za sudjelovanje u projektu prijavilo 10 učenika. Imali smo poprilično težak izbor jer su svi prijavljeni udovoljavali osnovnim kriterijima i kvalitetno obrazložili svoju motivaciju, iznijeli zanimljive argumente i stavili povjerenstvo u nezavidnu situaciju izbora nazovimo najboljih među najboljima.

Na osnovu pristiglih prijava tročlano povjerenstvo (Ivan Pilić, prof., Slađana Pavičić Španja, pedagogica i Alen Tomić, prof.) odlučilo se za sljedećih šest učenika koji će sudjelovati u projektu u Zagrebu u vremenu od 15.3. do 23.3.2024.:

  1. ERASMUS24
  2. BALONČIĆ
  3. Žaba95
  4. KLJUČ23
  5. WW0222
  6. Nemazaporke1

Napomena: ostali učenici koji nisu među navedenih 6 učenika bit će na rezervnoj listi kao zamjene u slučaju spriječenosti i nemogućnosti sudjelovanja u projektu gore odabranih učenika. Učenici koji žele dodatno obrazloženje rezultata provedenog natječaja mogu se obratiti nekome od članova povjerenstva.

Odabrani učenici za sudjelovanje u projektu bit će naknadno obaviješteni o daljnjim koracima te vremenu održavanja priprema za projekt u suradnji s nastavnikom Alenom Tomićem.

Alen Tomić, prof.

PROGRAMI